Leren leren 12+

Gericht of intensief Leren leren

  • Worstelt je kind op de middelbare school?
  • Loopt het vast in de brugklas of daarna?
  • Heeft je kind moeite met onthouden, begrijpend lezen, samenvatten/ mindmappen, toepassen van lesstof, plannen en/ of concentreren?
  • Heeft het daarbij misschien een diagnose als dyslexie, dyscalculie, AD(H)D, ASS of beelddenken?
  • Presteert je kind onder?
  • Is het onzeker?
  • Is je kind weinig gemotiveerd voor school?

De LEREN LEREN Methode PLUS biedt uitkomst, doordat er rekening wordt gehouden met de leerstijl van je kind en er aandacht is voor hoe je nu eigenlijk leert, hoe je ervoor zorgt dat je overzicht hebt en controle en hoe je gemotiveerd blijft voor school en lekker in je vel zit. Vandaar de PLUS!

Elk keert leert het beste op de eigen manier en in het eigen tempo. Daarom bied ik verschillende mogelijkheden voor je kind. Bekijk hier wat jouw kind nodig heeft voor leren met resultaat.


Hoe wil jij je 12+ kind laten leren?

Dagtraining Leren leren 1 op 1: gericht

Als je weet dat je kind de handvatten mist voor succesvol leren, wel in staat is om zelf aan de slag te gaan met aangereikte kennis en praktische tools maar ook individuele aandacht nodig heeft voor een complete aanpak. Mijn aandacht is deze hele dag alleen voor jouw kind en voor wat het nodig heeft om goed te presteren op school.

Lees hier alles over deze leeroplossing

Maatwerktraject Leren leren 1 op 1: intensief

Als je weet dat je kind moeite heeft om zelfstandig nieuwe dingen op te pakken, zijn losse sessies Leren leren het meest geschikt. Groot voordeel hiervan is dat je kind gedoseerd leert leren, er steeds de kans is om terug te pakken naar de keer ervoor, bij te stellen waar nodig en ik tussentijds vinger aan de pols houdt voor vooruitgang. Met gemiddeld 7 sessies zet ik je kind op de rit voor school met dit zeer persoonlijke en complete maatwerktraject Leren leren.

Lees hier alles over deze leeroplossing